Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Dossier coronavirus (COVID-19) | Huisartsen

Het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) heeft een dossier samengesteld voor huisartsen met de actuele stand van zaken rond het coronavirus voor zover bekend. Met updates, veelgestelde vragen en adviezen voor uw praktijk.

Huisartsen worden overstelpt met informatie die zowel landelijk, regionaal als lokaal binnenkomt. Dit dossier van H&W bevat de actuele stand van zaken rond het coronavirus voor zover bekend. U vindt hier adviezen voor uw praktijk. Deze zijn aanvullend op de informatie van instanties zoals RIVM/Landelijke Coördinatie Infectieziektebestrijding, GGD en de overheid. Het NHG stemt alle informatie af met het RIVM.

Lees verder op de website NHG: Dossier Coronavirus  >>
En zie de laatste updates: COVID-19 Laatste update NHG >>

Op de website van het RIVM is de laatste informatie, zowel voor professionals als patiënten, te vinden. Volg voor specifieke situaties, de informatie via uw lokale GGD en het crisisteam van het eigen regionale netwerk. De adviezen en maatregelen zijn erop gericht om de reguliere gezondheidszorg en zorg voor zieke mensen zo goed mogelijk doorgang te laten vinden. Hierbij wordt rekening gehouden met de belasting en capaciteit van zorgmedewerkers in alle sectoren. NHG en LHV hebben dagelijks contact met het RIVM om de situatie beheersbaar te houden.

Lees verder op de website van het RIVM >>


Gerelateerd | Coronavirus

Zoönosen, voorkomen in Nederland en dreiging voor de toekomst | Gratis whitepaper