Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Praktijkgericht nascholen voor professionals in de eerste lijn | De totaaloplossing

Bohn Stafleu van Loghum (BSL) biedt sinds kort een leeroplossing voor uw gehele organisatie. Omdat wij het belangrijk vinden dat de e-learnings aansluiten bij de dagelijkse praktijk, werken we samen met (kader)huisartsen, praktijkondersteuners, fysiotherapeuten en andere professionals voor het samenstellen van de e-learnings. Daarbij wordt gebruikgemaakt van veel casuïstiek en eigen praktijkervaring. Uiteraard zijn alle modules geaccrediteerd door de betreffende instanties of verenigingen.

 

Een totaaloplossing voor uw organisatie

De e-learnings zijn primair bedoeld voor zorgverleners in de eerste lijn: huisartsen, praktijkondersteuners en fysiotherapeuten. Of de zorgverlener nu al jaren ervaring heeft of net klaar is met de opleiding: de e-learningmodules zijn geschikt voor ieder niveau. Door de opbouw, met verplichte en facultatieve lesstof én de vele links naar externe bronnen, bepaalt de zorgverlener zelf de leerroute. Uiteraard zijn alle modules geaccrediteerd door de betreffende instanties of verenigingen.

Voor de zorgverlener, door de zorgverlener

Omdat wij het belangrijk vinden dat de e-learnings aansluiten bij de dagelijkse praktijk, werken we samen met (kader)huisartsen, praktijkondersteuners, fysiotherapeuten en andere professionals die de e-learnings samenstellen. Zij maken daarbij gebruik van veel casuïstiek, waarbij ze putten uit hun eigen ervaring of die van hun collega’s.

Koppeling met uw leermanagementsysteem

Maakt uw organisatie al gebruik van een leermanagementsysteem? Geen probleem! Met een speciale (LTI-) link kunt u gebruik maken van onze e-learningmodules die in uw eigen leermanagementsysteem draaien. Als uw organisatie geen eigen LMS heeft, kunnen we dit, desgewenst, ook voor u verzorgen. Accreditatie wordt automatisch bijgeschreven en u krijgt inzicht in het gebruik van de modules.

Flexibel aanbod

In onderstaand overzicht ziet u welke modules wij aanbieden. U hoeft geen gebruik te maken van het gehele leeraanbod. U kunt een selectie maken van verschillende modules die u wilt inzetten binnen uw organisatie. Door bijvoorbeeld een live-bijeenkomst te combineren met een e-learning wordt uw contactonderwijs nog effectiever.

Bekijk de demo

Wilt u alvast een voorproefje? Bekijk dan de demo ‘ECG’s beoordelen én begrijpen’.

We gaan graag met u in gesprek

Heeft u vragen? Of wilt u andere e-learningmodules voor zorgroepen/ huisartsen of praktijken bekijken? Neem dan contact op met Anouk Middelkamp, via mail: anouk.middelkamp@bsl.nl of telefonisch:
T 030 638 37 76.

Ga voor meer informatie naar Online leren voor professionals binnen de eerste lijn.