Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Nascholing voor uw zorggroep of huisartsencollectief | Blended learning

Wilt u huisartsen, praktijkondersteuners en doktersassistenten kwalitatief en efficiënt bijscholen op specifieke thema’s uit de eerste lijn? De e-learnings van Bohn Stafleu van Loghum zijn hier uitermate geschikt voor.

De geaccrediteerde e-learnings kunnen worden ingezet als vervanging voor een klassikale bijeenkomst, maar ook in een ‘blended constructie’*; de deelnemers maken eerst een e-learning en hebben daarmee allemaal hetzelfde startniveau. In de klassikale bijeenkomst is er meer ruimte voor verdieping en bijvoorbeeld casuïstiekbespreking. De modules zijn geschreven door kaderhuisartsen en gericht op de eerste lijn.

Overzicht e-learnings

Ga voor meer informatie een een overzicht van de e-learnings naar Online leren voor professionals binnen de eerste lijn >>

Flexibel aanbod

Voor zorggroepen en andere eerstelijnsorganisaties hebben wij een mooi aanbod. Neem contact op met Anouk Middelkamp (uitgever Huisartsgeneeskunde) als u meer wilt weten.

“Blended Learning is een mix van verschillende leervormen, zoals klassikale training en e-learning die we overkoepelend de term Blended Learning noemen.” 


Tip

“Huisartsen moeten even wennen, maar als ze eenmaal een e-learning hebben gemaakt, zijn ze erg enthousiast”, aldus Femke de Geus, scholingscoördinator bij IZER. Lees het interview met Femke de Geus.