Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Bestseller Award BSL voor Handboek leefstijlgeneeskunde

Het Handboek leefstijlgeneeskunde is het bestverkochte nieuwe boek in 2020 van uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum. Uitgever Anouk Middelkamp ontving hiervoor vorige week de Bestseller Award: “Het thema leefstijlgeneeskunde is actueler dan ooit.”

 

Het Handboek leefstijlgeneeskunde verscheen in april 2020, net na het begin van de eerste lockdown. Het boek bleek zo succesvol, dat na een paar weken al een eerste bijdruk nodig was. Vooral artsen, praktijkondersteuners, verpleegkundigen, diëtisten, fysiotherapeuten en leefstijlcoaches hebben het boek aangeschaft. Ook steeds meer opleidingen zetten het boek in voor onderwijs over leefstijlgeneeskunde.

Het boek geeft een mooi overzicht van de evidence op het gebied van leefstijlgeneeskunde en biedt actuele casuïstiek, geschreven door een grote groep deskundigen. Het boek stond onder redactie van gezondheidswetenschapper Maaike de Vries en huisarts Tamara de Weijer.

Juist in deze periode is leefstijlgeneeskunde actueel, stelt uitgever Anouk Middelkamp: “Dit geldt niet alleen voor de preventie van Covid-19. Ook nu we weer allemaal thuis moeten blijven, is leefstijl belangrijker dan ooit.”
Het Handboek leefstijlgeneeskunde is verkrijgbaar in de webshop van Bohn Stafleu van Loghum.

Handboek leefstijlgeneeskunde is verkrijgbaar als boek en als e-book.

 

 


Tip | Zes korte minicolleges over leefstijlgeneeskunde

Volg ook de gratis minicolleges leefstijlgeneeskunde met Maaike de Vries en Tamara de Weijer over zes verschillende thema’s: Voeding, Beweging, Ontspanning, Slaap, Sociale verbinding en Zingeving. Bekijk de video’s >>

Gerelateerd | Leefstijl