Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Impressie Phg Jaarcongres 2018 | Kom ook in 2019!

Wij geven u graag een impressie van het Jaarcongres Praktische huisartsgeneeskunde 2018. Neem hier een kijkje om de sfeer te proeven! Bent u geïnspireerd? Op donderdag 4 april 2019 vindt het Voorjaarscongres Praktische huisartsgeneeskunde 2019 plaats met een interessant programma. Kom ook!

Kom naar het Voorjaarscongres Praktische huisartsgeneeskunde 2019

Na groot succes van afgelopen jaar nu ook in 2019! Het Voorjaarscongres Praktische huisartsgeneeskunde 2019 vindt plaats op donderdag 4 april 2019 in Hotel Houten. Tijdens dit congres krijgt u veel praktische tips en inspirerende informatie die ervoor zorgen dat u uw werk als huisarts met meer plezier en beter geïnformeerd kunt doen. In zowel plenaire sessies als praktische workshops kunt u zich bijscholen op een scala aan onderwerpen. Het programma wordt ontwikkeld in samenspraak met een grote groep huisartsen.

Programma

Bekijk het voorlopige programma >>

Datum en locatie

Het Voorjaarscongres Praktische huisartsgeneeskunde 2019 vindt plaats op donderdag 4 april 2019 van 9.45 tot 17.00 uur in Hotel Houten.

Doelgroep

Deze bijeenkomst is bedoeld voor huisartsen en huisartsen in opleiding. Ook andere voorschrijfbevoegde zorgprofessionals zijn welkom.

Accreditatie

Voor deze bijeenkomst wordt accreditatie aangevraagd bij Accreditatiebureau Cluster 1 (ABC1).

Inschrijven

Schrijf u vast in >>